Sivut

20.11.09

On perjantai ja on aika tylsää. Luin blogei ja ne näytti kivoilta joten päätin itekki tehä blogin. Tekemistä niihin aikoihin jolloin tekemistä ei oo.
Kuulen ääniä päässäni. Tällä kertaa musiikkia.


Group Inerane

Sublime Frequencies on levy-yhtiö, joka julkaisee musiikkia eri puolilta maailmaa. Omaan haaviini päätyi aikoja sitten Group Ineranen levy: Guitars From Agadez (Music of Niger), jota tuli aikoinaan kuunneltua pari kertaa. Ei kolahtanut. Tänään päädyin kaivamaan levyn jostain piilosta ja piru et onki kovaa settii. Virkistävää soundia, psykedelista meininkiä. Maailma on täynnä musiikkia josta minulla ei ole hajuakaan! Huraa!

Group Inerane: Guitars From Agadez (Music of Niger) CD SF034 Reissue CD Reissue of the sold-out LP edition.
One of the most exciting records to come from West Africa. This is Group Inerane's debut release. These ten tracks are a combination of amplified roots rock, blues, and folk in the local Tuareg styles at times entering into full-on electric guitar psychedelia. Guitars, drums and female vocals that never lose their power to stun the listener.

Levy-yhtiön sivuilta näyttää löytyvän kaikkee muutakin kiinnostavaa ja varmasti hyvää musiikkia. Kannattaa käydä tsekkaa, jos kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti