Sivut

16.12.09

Synttärilahjoja

Liars ja Mute antaa meikäläiselle parhaan mahdollisen synttärilahjan, kun uusi Sisterworld levy ilmestyy syntymäpäivänäni 8. maaliskuuta. Ainoat huolenaiheeni ovat, että levy tulee 99,9% varmuudella vuotamaan nettiin ennen tätä päivää enkä tiedä voinko vastustaa himoani ja olla lataamatta sitä, ja löytyykö levy suomen levykaupoista juuri 8.maaliskuuta. Toisaalta en ole varma pääsenkö edes ostamaan sitä juuri kyseisenä päivänä.


Eilen luin lisää hyviä uutisia. Indie Shoegaze rockarit Titus Andronicus julkaisee uuden albuminsa The Monitor:n (XL Recordings) 9. Maaliskuuta! Tätä levyä olen odottanut myös paljon, sillä vuoden 2007 lätty The Airing Of Grievances on suht eeppinen rockpläjäys. The Monitor on vaatimattomasti teema albumi, joka käsittelee amerikan sisällissotaa ja sen vaikutuksia aina nykypäivään asti. Vierailijoita levyllä on ainakin Vivian Girlsistä, Hold Steady:sta ja Ponytailista. Lopuksi vielä mainittakoon, että levyn kansitaide näyttää erittäin hyvältä ja bändin laulaja kuulostaa välillä Conor Oberstilta, joka laittaa lopulta rockkivaihteen silmään ja se sitten se on menoa.

Biisilista:

1. A More Perfect Union
2. Titus Andronicus Forever
3. No Future Part Three: Escape from No Future
4. Richard II or Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds
5. A Pot In Which To Piss
6. Four Score and Seven
7. Theme from "Cheers"
8. To Old Friends and New
9. ...And Ever
10. The Battle of Hampton Roads

Four Score And Seven julkaistaan 7'' singlenä, jossabiisi on jaettu kahteen osaan pituutensa takia. Se on kuunneltavissa bändin Myspacessa ja sen saa ladattua (suositellen) hype masiinasta.

Ensi vuosi näyttää muutenkin erittäin lupaavalta uusien levyjen suhteen. Näiden edellämainittujen lisäksi ainakin Interpol, The National, Infinite Body, Pantha Du Prince, No Age tulevat näin äkkiseltään mieleen, jotka ovat julkaisemassa uutta materiaalia, Jee!

Niin ja tänään yllätyin, kun mäkkärissa soitettiin The Nationalin Mistaken For Strangers. En tiennyt, että mäkistä olisi siihen. Voisin myös tässä jossain vaiheessa julkaista jotain omaa listaa vuoden parhaista lätty lätykäisistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti