Sivut

18.3.10

Ducktails

Viime päivinä on tullu kuunneltua ylivoimaisesti eniten kesämusaa. Alkaa pikku hiljaa hajoo pää tähän talveen. Aurinko onneks jo paistaa, mutta sais tulla jo lämpimämpää. Tahdon lämpimään ja lomalle.


Pari päivää sitten kirjoittelin jo Beach Fossils:sta, joka on osoittautunut ehkä uudeksi suosikiksi. Tänään sitten olen kuunnellut oikeastaan vain Ducktailssia. Viime sivuutin bändin hiukan ylenkatsoen. Levy tuli pyöräytettyä pari kertaa läpi, todettua ihan kivaksi ja pari biisiä erinomaisiksi. Tänään tajusin, että erinomaiset biisit (Beach Point Pleasant, Friends..) ovat kerrassaan loistavia ja muut vähintäänkin hyviä. Koko päivän olen ollut mielessäni lämpimässä, rannalla ja sulkenut silmäni ulkona vaanivalta lumisateelta ja harmaudelta. Ducktailssista huokuu nostagiaa, mutta samaan aikaan soundi voi olla hyvinkin futuristinen.Landrunner on Ducktaillisia rokimmillaan muut biisit ovat chillimpää kamaa.
Ducktailssin takana on yksi mies Matthew Mondanile, joka on tuttu myös eräästä Real Estate nimisestä bändistä, hänellä on myös toinen sooloprojekti nimeltä Parasails, josta minulla ei ole mitään hajua, mutta luultavasti samoissa rantatunnelmissa liikutaan. Ducktails julkaisi viime vuonna Ducktails ja Landscapes nimiset pitkäsoitot. Jos Real Estate nappaa ja pelkät lo-fi instrumentaali kappaleet eivät haittaa niin tämä on täydellinen ensi kesän soundtrack yhdessä Real Estaten ja Beach Fossilsin kanssa. Tai sitten tämän parissa voi jo nyt sulkea silmät ja kuvitella kesän lämmön, kuten itse aion tehdä. Rantahietikolla tavataan.

Loppuun vielä hieno live video Beach Point Pleasantista. Ray Concepcion on kuvannut videon ja vimeosta löytyy paljon hienoja ja hyviä hänen kuvaamiaan live videoita.

+Ducktails: 'Beach Point Pleasant' from Ray Concepcion on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti