Sivut

20.4.10

Flow 2010

Flow Festival siis julkaisi tänään ensimmäiset esiintyjänsä.

Itsellä on vähän sekavat fiilikset. Toisaalta olen kiinnostunut mutta toisaalta mikään kiinnityksistä ei lukeudu suurimpiin suosikkeihini. Kaikista eniten kiinnostusta herättää Beach House, joka Teen Dream levyn myötä nosti osakkeitaan omissa silmissäni aika korkealle. Kiinnostusta herättävät myös LCD Soundsystem, M.I.A. isoina niminä ja Four Tet, jonka live keikoista en osaa sanoa, mutta levyltä ainakin toimii.
Girlsin sinkuista olen diggaillut paljon, mutta albumikokonaisuuteen en ole päässyt sisälle. Drumsiin pitäisi tutustua tarkemmin, mutta suuri bändin ympärillä pyörivä hype on pitänyt minut etäällä tähän asti. Airin kiinnitys on mitäänsanomaton. Surfer Blood ei ole herättänyt suuria tunteita. Viime syksynä The XX kiinnosti paljonkin, mutta nyt kiinnostus on jo laskenut. Suomalaisista Yona & Liikkuvat Pilvet ja Kiki Pau herättävät kiinnostusta.

Joker ja Sleight Bells ovat perehtymisen arvoisia. Muuten tuntemattomampaa, mutta kiinnostavaa osastoa edustavat Awesome Tapes From Africa, jota kannattaa varmasti käydä katsomassa ihan mielenkiinnosta tai jo sitä ennen tutustua samannimiseen blogiin. Koneempi musiikki ei ole koskaan ollut suurin suosikkini, mutta nyt olisi hyvä hetki tutustua, vaikka kotimaisiin Cloudsiin tai Hannulelauriin. Ricardo Villalobosiin voisi myös tehdä lähempää tuttavuutta.

Esiintyjälista on aika identtinen samaan aikaan Ruotsissa järjestettävän Way Out Fest:n kanssa. Suurimmat miinukset ovat Real Estaten, joka kiinnostaa ylivoimasesti eniten ja harmittaa (ihan vitusti), jos bändi ei flow:ssa esiinny, ja National puuttuminen Flow:n esiintyjistä.

Yritin tiivistää sekavia ajatuksiani tähän ja sekavaa siitä tulikin. Jotain kiinnostavaa, paljon mikä kiinnostaa vähän ja paljon tutustumisen arvoista. Joka tapauksessa Flow on ylivoimasesti kiinnostavin festivaali Suomessa ja tänä vuonna mikään toinen festivaali ei pääse lähellekään. Pitää vielä odottaa eri päivien line-uppeja ja päättää sitten monen päivän lippu tulee ostettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti