Sivut

14.4.10

HEALTH ::DISCO2


Health julkaisee toisen remix albuminsa nimeltä DISCO2, joka sisältää remixejä viime vuotisen Get Color albumin biiseistä. Health julkaisi vuonna 2008 s/t debyyttilevyyn perustuvan HEALTH//DISCO remix levyn, jolle nyt on vuorossa seuraaja. DISCO levy jäi ainakin itsellä liian vähälle huomiolle, sillä bändin varsinaisia levyjä on tullut kuunneltua ahkerasti. Moneen otteeseen onkin pitänyt ottaa DISCO levy uudelleen kuunteluun ja mikäs parempi mahdollisuus siihen kuin uuden remix levyn aiheuttama innostus. Healthin biiseistä on aina tehty kovia remixejä ja DISCO:lla remixaajina olivat mm. Crystal Castles, Pictureplane, Curses! ja Nosaj Thing. DISCO2:lla remixaajat aiheuttavat etukäteen vielä suurempaa innostusta, varsinkin kun katsoo biisilistaa:

01 USA Boys
02 Before Tigers (CFCF Remix)
03 In Heat (Javelin Remix)
04 Die Slow (Tobacco Remix)
05 Severin (Small Black Remix)
06 Before Tigers (Gold Panda Remix)
07 Eat Flesh (Crystal Castles Remix)
08 In Violet (Salem Remix)
09 Nice Girls (Blondes Remix)
10 Die Slow (Pictureplane Remix)
11 Nice Girls (Little Loud Remix)
12 Before Tigers (Blindoldfreak Remix)


Mukana on myös täysin uusi kappale USA Boys! Vaikka et Healthistä muuten välitä kannattaa tutustua remixeihin, koska ne eroavat hyvin paljon bändin omasta tuotannosta. Netissä pyörii myös Pictureplanen Die Slow remix ja CFCF:n Before Tigers remix, jotka kannattaa myös ehdottamasti kuunnella.

Die Slow (Pictureplane Remix)

Lovepump United julkaisee levyn Amerikan maalla 22.kesäkuuta ja City Slang 6. Heinäkuuta Euroopassa. Sen jälkeen noisediscoillaan! Bändi kiertää kesällä myös eurooppaa, mutta valitettavasti Suomea ei ainakaan vielä näy keikkakalenterissa. Bändin Suomen keikkahan peruuntui pari vuotta sitten, kun pojat taisivat myöhästyä laivasta ;( Kesän festivaaleista bändi esiintyy kuitenkin Roskildessa ja Primaverassa. Mikäli olet jompaan kumpaan menossa suosittelen tarkistamaan Healthin live kunnon, koska ainakin huhujen perusteella se on aina kova, minkä myös Pariisissa kuvattu live todistaa:


HEALTH _ a live film (paris, 2009) from vincent moon / temporary areas on Vimeo.


Ja jos et ole vielä jostain syystä tsekannut Healthin uutta We Are Water musiikkivideota... Parhaita/järkyttävimpiä videoita koskaan. Mahassa tuntuu pelkästään, kun ajattelee videota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti