Sivut

7.4.10

Keksi oma otsikkoNo Age on maailman siistein bändi. Tässä taas yksi todistus siitä. Aikaisemmin kerroin, että bändi teki soundtrackin Aanteni lyhytelokuvaan. Vähän aikaa sitten bändi versioi soundtrackin livenä, joka on nyt ladattavissa bändin blogissa mp3 muodossa. Tuloksena 16 minuutin noisedrone möhkäle, joka esittelee taas uusi puolia bändistä.

Pitchfork haastatteli Wolf Paraden Dan Boeckneria, joka kertoi että bändin kolmos albumi on tulossa kesä - heinäkuun vaihteessa ja kantaa mahdollisesti nimeä Expo 86.

The Tripwire haastetteli No Age:n kaveripunkbändiä Abe Vigodaa pizzojen äärellä. Bändi paljastaa mm. että uusi levy on tulossa (VASTA) ensi syksynä, levyn tuotti Chris Coady, joka tuotti Beach Housen Teen Dreamin, levyn tämän hetkinen nimi on Crush ja uusina elementteinä mukana elektroniikkaa ja koskettimiä. Bändi kiertää tällä hetkellä Vampire Weekendin lämmittelijänä. Uuden Crush biisin demon voi käydä kuuntelemassa bändin Myspacessa.


Eating Pizza with Abe Vigoda from The Tripwire on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. Kuulin, että Joensuu1685 lämppää Wolf Paradea niiden uudella Euroopan kiertueella

    VastaaPoista
  2. Kuulin kans samaa. Hyvä juttu Joensuulle. Toivottavasti julkasevat uuden levyn lähiaikoina. Ja eiköhän ne tän maailman koht vallota. Pitchforkkiki kirjotti niist täl viikol.

    VastaaPoista