Sivut

30.5.10

Male Bonding: Year's Not Long

Nyt tajusin mitä musiikkia olen viime aikoina kaivannut. Hyvää punkrockkia. Ei mitään turhaa, vaan tiukkoja 2 minuutin rypistyksiä toisensa perään, joita voi kuunnella repeatilla aamusta iltaan. Male Bondingin kappale Year's Not Long vastaa tähän huutoon täydellisesti. Olen odottanut uutta No Agea ja Abe Vigodaa kuin kuuta nousevaa niinpä olen täysin missannut tämän hyvyyden. Yhden kappaleen perusteella on vaikea arvioida koko albumia, mutta Nothing Hurts levy on kerännyt hyviä arvosteluja, joissa levyä on verrattu juuri edellä mainittuihin yhtyeisiin. Sanomattakin selvää, että levy menee pika hankintaan. Bändi ponnistaa Isosta-Britanniasta ja levyt julkaisee Sub Pop.

Year's Not Long videon on ohjannut Vice Cooler aka Hafnay Troof. Hän on vastuussa myös Signalsin vekkulista What Dreams videosta. Videolla esiintyy tietysti ainakin Abe Vigodan jäseniä. He voisivat lopettaa videoilla esiintymiset ja julkaista uutta materiaa tähän maailmaan.


Male Bonding "years not long" from who ate my teeth? on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. jes male bonding! koko nothing hurts on niiiin hyvä, vaikka toi year's not long on ehka paras.

    ja oon samaa mieltä abesta, en tajuu miksei mitää julkasupäivää oo jos se levy on kerta jo tehty :--(

    VastaaPoista
  2. Abel on liian kiire kiertää vampire weekendin kaa :P Viimeks mitä kuulin levyst, et se julkastais syys-lokakuus :/ toivottavasti edes sillo.

    Year's not long on paras ja koko levy vaatii vielä lisäkuuntelui.

    VastaaPoista