Sivut

23.9.10

Naamataisto/Hirveä imu

Pakko hehkuttaa nyt ensi viikkoa. Vissiin tiistaina pitäisi No Agen ja Deerhunterin uusien levyjen olla kauppojen hyllyillä. Ainakin tiistaina aion rynnistää levykauppaan heti kun pääsen. Tässä piilee myös ongelma. Sijoitan molemmat bändit tämän hetkisen bändilistaukseni top kolmoseen, ehkä jopa top kakkoseen. Pitää olla kohtalon ivaa, että molemmat bändit julkaisevat uudet levynsä samana päivänä. Ei sen pitäisi olla edes mahdollista! Kelailin, että jos kuuntelisin jommankumman ennakkoon, mutta en tiedä kumman. Eihän tämä nyt vakava asia ole, mutta aika vakava kuitenkin. Tässä vielä esimakua molemmista, jos joku ei jostain hyvästä syystä ole niitä nähnyt. No Agen traileri on törkeän makee. Helicopter on vitun hyvä. Hajoo pää (ihan ku se ei muutenki hajois). Veikkaan vielä, että No Age tulee viemään tämän taiston Dean Spuntin naaman mitalla. Ensi viikolla se selviää. Totaalista parhautta on joka tapauksessa luvassa.


No Age - Everything in Between album trailer from Sub Pop Records on Vimeo.
Kuuntelin äsken Nick Trianin mainiota 8 puol ohjelmaa Radio Helsingistä ja hän soitti Tame Impalaa, josta itse kirjoitin joskus alkukesästä. Levyä ei ole vielä näkynyt levykaupoissa. Josko nyt vihdoin olisi sen aika?

Niin ja Mercury palkintokin jaettiin pari viikkoa sitten xx:llä. En jaksanut hirveästi noteerata asiaa, mutta nyt kuunnellasi Wild Beastsin Two Dancers levyä, joka oli myös ehdolla, tuli mieleen, että palkinto meni väärään osoitteeseen. XX on jo melko suosittu ja levy löytyy omastakin hyllystä (haluaako joku ostaa? hype vei mukanaan), mutta Two Dancers paranee vain ajan myötä. Wild Beasts on muutenkin ihmeän aliarvostettu. Luulisi ihmisten tykkäävän. Tai mistä minä tiedän, mun suosikit ei yleensä ole niitä suosituimpia :(:

Fun Powder Plot on viime aikojen parhaita aloitusbiisejä. Hirveä imu. Two Dancers levystä on aikaa jo melkein puolitoista vuotta. Koht vois tulla lisää :)

4 kommenttia:

 1. Pikkasen samoilla linjoilla Mercurystä. Paljon oli kuitenkin hyviä ehdokkaita noin ylipäätään. Mutta tosiaan, Wild Beasts on myös meikäläisen sydäntä hyvin lähellä - Two Dancers on ihan älyhyvä levy, ihan suosikkeja!

  VastaaPoista
 2. Raadilla on varmasti omat perustelunsa, mutta onneks saan olla eri mieltä. En olis aikoinaan uskonut, että vieläkin jaksaisin kuunnella Two Dancersia. On tosiaan hyvä levy.

  VastaaPoista
 3. Tame Impala julkaistiin nyt vasta Euroopassa, eli sitä pitäis (toivottavasti) ens viikolla löytyä Stupidosta.

  VastaaPoista
 4. Hieno homma. En vaan tajuu miks euroopan julkaisu on niin paljon myöhemmin :/

  VastaaPoista