Sivut

6.10.10

Delay Trees

Photo by Aapo Huhta
Hävettää miten vähän olen kirjoittanut kotimaisista bändeistä. Joko kotimaasta ei löydy hyviä bändejä, joista tykkäisin tai sitten en oikein osaa etsiä ja löytää tai minulle ei kelpaa mikään. Ulkomaisista bändeistä on helpompi kirjoittaa. Jos he jostain syystä sattuvat päätymään näille sivuille, he eivät ainakaan ymmärrä sanaakaan. Tässä tapauksessa, joku joka ymmärtää voi lukea kirjoitukseni ihan kuin mielipiteelläni olisi väliä.

Delay Trees on siis suomalainen bändi Helsinki - Hämeenlinna akselilta. Aika pitkään seurailin sivusta, että mikäs tämmönen Delay Trees oikein on enkä vaivaantunut sen enempää ottamaan selvää. Ajattelin, että se on varmaan sellainen tylsä kitaraindie bändi, joten en jaksa vaivautua. Tähän mennessä olen kuullut yhtyeeltä netissä jaossa olevat biisit Cassette 2012 ja About Brothers ja täytyy sanoa, että kuulostaa hyvältä - keskivertoa kitaraindie bändiä särmikkäämmältä. Näin bändiltä myös muutaman biisin Ruby Sunsin lämppärinä ja livenäkin kuulosti hyvältä. Kun hommaan lisäisi vähän säröä, häröilyä tai äänihaaluiluja lisäisi olisin aika myyty. Mietin vielä, onko tämä liian kivan kuuloista itselleni. Monen muun korviin Delay Treesin utuinen pop kuulostaa varmasti hyvältä. Silloin kun haluaa siirtyä arjesta hetkeksi toiseen ulottuvuuteen, mutta vain kulman taakse.

Bändin nimetön debyytti on nyt kaupoissa. Ostakaa, älkaa ladatko venäläisiltä torrent sivustoilta. Koskee myös itseäni. Seuraavan kerran Helsingissä keikalla 16. päivä kuluvaa kuuta.

2 kommenttia:

  1. Ha! Rento toi slogani "Tender pop songs that will melt your ears"
    Todennäköisesti James Blunt myös käytti samaa.

    VastaaPoista