Sivut

18.11.10

Ihmiset näytti pingviineiltä tai vaihtoehtoisesti hattivateilta

Tänään

oli paljon kivempaa herätä kuuden aikoihin kuin pitkään aikaan, kun ulkona satoi lunta. Ei ollut niin pimeää. Yleensä pimeä ei ole haitannut hirveästi, mutta tänä vuonna pimeys on ollut masentavaa. Pää on ollut niin tyhjä pari viime viikkoa. Sanainen arkku myös. Musiikkikin ei ole tuntunut paljon missään. Uusi musiikki on kuulostanut turhalta. Wanha musiikki on kuulostanut paremmalta.

Kaivoin esiin uutta wanhaa musiikkia 2000-luvun alusta. The Microphonesin The Glow pt. 2 levyn latasin jo vuosia sitten, kun last.fm kertoi sen olevan Animal Collectiven kanssa samanlainen. Se ei ollutkaan samanlaista hyperaktiivisuutta, joten luovutin. Levy on vaaninut taustalla siitä lähtien ja nyt on tullut sen aika nousta parrasvaloihin. Nyt olen kasvanut henkisesti ja olen valmis omaksumaan levyn. Hmm?

"Sometimes sad, simple, and gentle ("I Felt Your Shape"), other times intense and layered with noise, guitars, and drums ("The Glow Pt. 2")"

Broadcastista en tiedä muuta kuin että levyn nimi on Haha Sound. Haha. Ja se on homehtunut tietokoneen kovalevyllä sellaiset puolivuotta. Nyt oli aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti