Sivut

29.12.10

Yr Nw Fvrt Bnds 0

Päätin aloittaa satunnaisen massapostauksen, kun en aina jaksa kirjoittaa kunnollista jokaisesta artistista/biisistä joka tulee vastaan. Pahoittelen vaatimatonta nimeä. Jos ihmettelet nollaa nimessä niin ei kukaan ole syntyessään yksi vuotias.

Kun Brooklynin drone-lordi Daniel Lopatin kyllästyy sci-fi oopperoihinsa hän tekee kaverinsa Joel Fordin kanssa 80-luvulle nojaavaa musiikkia, jota on viime aikoina tietyissä yhteyksissä yritetty naittaa kyseenalaisen chillwave genren alle. Häivähdyksiä Oneohtrix Point Neverin soundeista havaittavissa. Täällä Teuvo Virtanen, Brooklyn. Bändi näemmä esiintyy ainakin primaverassa. Biisi ripattu Paska Sohvasta.Pari viime postausta on viljellyt kyseenalaisia biisien nimiä. Kill People, I Hope You Die. Tätä linjaa on hyvä jatkaa Gil Scott-Heronin seurassa, jonka viime Huom! tämänvuotisen (meinaa vuosi vaihtua etuajassa) levyn missasin. Me and The Devil maistuu myöhäisenäkin palana. Miten niin myöhäisenä? Video on hieno.Nyt kaduttaa etten ostanut White Fencen tänä vuonna Woodsistilla julkaistua levyä Tukholmasta, kun hintaakaan ei ollut montaa euroa. Nyt heräsin, mutta ehkä voin vielä korjata virheeni. Bändiltä tulossa uusi levy ensi vuonna, siis vuonna 2011 huomio.

 White Fence - Who Feels Right (White Fence) by taryninstereo

Minä ja Ville Ahonen esiintyi Semifinalissa noin kuukausi takaperin. Toisena lämmitelijä oli yhtye nimeltään Pikku Kukka, jonka nimi oli jostain tuttu, muuten täysin tuntematon suuruus Huom! Nyt sain hankittua viime vuotisen (2009 Huom!) Pois Ympäröivä Maa levyn, joka tietääkseni on bändin toinen kokopitkä. Se on hyvä, voin suositella. Sain jonkinlaisia Ultra Bra ja PMMP viboja bändistä, mutta ne eivät olleet kovin suuria. Ennen kaikkea Pikku Kukan sanoitukset ja melodiat miellyttävät korvaani. Bändi lupaili keikalla uutta levyä ensi vuodeksi (2011 Huom!). Levy sisältää monia erinomaisia kappaleita ja Järvi Kuoli Kanssasi on yksi niistä - täysin suvereeni biisi, joten siihen on erittäin hyvä päättää tämänkertainen raporttini. Täällä Jussi, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti