Sivut

22.1.11

Evan Abeele - Tunnelma edellä


Nykyisin tunnelma on yksi tärkeimmistä asioista musiikissa. Muoto tulee yleensä vasta sen jälkeen. Biisi voi olla hyvää, vaikka siinä olisi yksi sointu ja se jatkuisi ikuisesti.

Viime vuonna ainakin blogosphäärin vallannut Memoryhouse teki suuren vaikutuksen tunnelmien välittäjänä. Nyt bändi ilmeisesti valmistelee debyyttialbumiaan. Evan Abeele on bändin toinen "rumempi" jäsen ja ilmeisen selkeä takapiru/soundiwelho. Hän on julkaissut Lineage nimeä kantavan soolo EP:n, joka on kuultavissa hänen bandcamp sivuillaan ja ostettavissa 5 eurosta ylöspäin. Enää ei tarvitse arvailla, mistä Memoryhousen tunnelmat ovat peräisin. Ainoastaan pop-muoto puuttuu. Ambientia, modernia klassista, päiväunia. Mihin tarvitaan sanoja ja laulua? (Toim. huom. Ehkä joskus johonkin)

3 kommenttia:

 1. Koko ajan odotin noita toistuvia pikku kilahduksia. Kohokohtia tän huumaavan harmonian keskellä.

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos tästä. Memoryhouse oli yksi viime vuoden suosikkejani, varsinkin Caregiver-biisi. En ollut tietoinen tästä julkaisusta.

  VastaaPoista
 3. Anna: hyvin sanottu: huumaava harmonia :)

  Antti: Olin aikaisemmin kuullu yhen biisin, nyt törmäsin ihan sattumalta uudelleen ku tällä viikolla toi ep julkaistu. Kokopitkäkin oli tuloillaan mutta ilmeisesti Memoryhouse kiireet siirtää sen julkaisua. Tää on ilmeisesti niinku sen korvike.

  VastaaPoista