Sivut

7.2.11

Lykke Li & Forest SwordsIslannissa on Björk, Norjassa Annie, Ruotsissa Robyn, Lykke Li, El Perro Del Mar, Tanskaa ei lasketa ja Suomesta ei löydä saman kaliiberin naisartistia. Anna Abreun ulkonäkö muistuttaa nykyisin jossain määrin Lykke Litä, mutta eroaa Lykestä olennaisesti olemalla enemmän levy-yhtiön tuote. Lykke Li on monestakin syystä hieno artisti. Hän tekee oman näköistään pop-musiikkia - hyvää pop-musiikkia ei ole koskaan maailmassa liikaa, sitä tehdään vain liian vähän. Hänellä on oma levy-yhtiö, joka julkaisee hänen levynsä, vaikka I Follow Rivers videota on katsottu Youtubessa 170 000 kertaa parissa viikossa.

Miten Forest Swords liittyy Lykke Lihin? Ei ehkä liitykään kuin omassa päässäni, mutta parin viime päivän aikana olen miettinyt, että Lykke Lin uudet biisit kuulostavat hyvin samanlaisilta kuin Forest Swords. Ei ole kyse kopioinnista tai edes huomattavasta samankaltaisuudesta. Molemmat artistit sattuvat käyttämään samanlaisia soundeja ja yleisvibat liikkuvat samoilla alueilla. Tummaa atmosphääristä.

Forest Swordsin Dagger Paths EP on avautunut itselleni kunnolla viime päivinä ja kyseessä on erittäin hieno EP. Erittäin mielenkiintoista soundia, joka tuntuu pelkästään syvenevän kuunteluiden myötä. Lykke Lin uusi levy ilmestyy tämän kuun lopussa ja se alkaa kutkuttaa kuulonystyröitä.

2 kommenttia:

  1. "Tanskaa ei lasketa" :DDD

    Sanon tämän kaikella rakkaudella, mutta eikös Mew:n solisti voida melkein laskea naislaulajiin? ;)

    VastaaPoista
  2. Kylhä sen :D hyvä huomio, mut sen pitäis ryhtyy soolouralle :P

    VastaaPoista