Sivut

15.2.11

Odd FutureNyt voi taas jälleen kerran sanoo, että hypeä on ilmassa. Yleensä liian suuri hype tyyliin The Drums tai MGMT saa mut voimaan vaan pahoin ja karttamaan kyseisiä artisteja varsinkaan, kun musiikillisesti heillä ei tunnu olevan mitään annettavaa itselleni. Tyler, The Createrin Yonkersia tunnutaan hehkuttavan joka paikassa ja onhan se törkeän kova. Rap, hip-hop sun muut hommat ei oo oikein koskaan ollut se mun juttu muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, mutta ne biisit joita on OFWGKTA kollektiivilta oon kuullu, on järjestään ollu vitun douppii kamaa.

Hype tuntuu kasvaneen hiljalleen viime vuoden puolelta lähtien. Tietenkin oon iso hipsteri rotta, kun hyppään kelkkaan nyt, mutta hyvä musa on hyvää musaa. OFWGKTA tuntuu tuoreelta ja virkistävältä, ja saa innostumaan. Siitähän musiikissa ylipäänsä on kyse, että joku kolahtaa itselle. Se on kiva, jos sama kolahtaa muilleki.

Tyler, The Creator on kollektiivin pääjäbä, joka tekee biisien taustat ja kansitaiteet. Nyt XL julkaisee Tylerin uuden levyn Goblin huhtikuussa. Kollektiivin aikaisemmat julkaisut ovat ladattavissa sen kotisivuilta ilmaiseksi. Talon kokosta biittii, riimii ja oivaltavia taustoja. Fuck the hype.

Earl on Tylerin pikkubroidi ja noin 16-vuotias.

2 kommenttia:

  1. Mistäs helvetistä repäisit faktan että EARL on Tylerin pikkuveli? Faktat tiskiin poju.

    VastaaPoista
  2. Enpä muista enää ja näköjään oon lipsauttanu väärää tietoa. Pahoittelen. Korjaan asian.

    VastaaPoista