Sivut

6.7.11

Emeralds @ YK (!!!)


Ehdottomasti tämän päivän (tai eilisen) paras uutinen. Yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista yhtyeistä Emeralds saapuu ensi visiitilleen Suomeen ja Club YK:hon perjantaina 5.8.2011. Yhtyeen viime vuotinen Does It Look Like I'm Here? levy sijoittui vuotuisella levylistallani sijalle 16. mutta nousisi tällä hetkellä kevyesti top kymppiin. Yhtyeen musiikki on monipuolinen sekoitus ambientia, noisea, minimalismia, dronea, pop haahuilua ja ties mitä muuta. En ole tutustunut 70-luvulla syntyneeseen samankaltaiseen musiikkin, joten Emeralds on korvilleni ainutlaatuinen sekoitus, joka vain paranee ajan kanssa. Bändin livekunto tuli todettua hyväksi Primaverassa eikä tätä voi missata. Uskon klubin sopivan heille festivaaleja paremmin. On pimeää ja valot antavat tukea.

Koe maistiaisena vuoden takainen live veto Puolasta:

Emeralds - live at Unsound 2010, Krakow by factmag

Lämmitelijöinä tuore kotimainen mm. Fonal boss Sami Sänpäkkilästä ja Kemialliset Ystävät boss Jan Anderzenista koostuva Tuusanuuskat, joka on mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Se ei ole musiikkia, jota haluan kuunnella joka päivä, mutta se on musiikkia jota tarvitaan, jotta maailmassa säilyisi järki ja hommat mielenkiintoisina. Toinen lämmittelijä on niin ikään suomalainen Hidria Spacefolk.

Maistiaisia Tuusanuuskien uunituoreelta albumilta Nääksää Nää Mun Kyyneleet (hyvän kuulosta settii) :

 Tuusanuuskat by Fonal Records

Luvassa on varmasti yksi vuoden mielenkiintoisimmista kotimaan keikoista, jota kukaan ei halua missata ja onhan silloin perjantai!

Liput 15/17 € Tiketistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti