Sivut

12.3.10

Perjantai - I Still Can See An Outside World

Tiistai oli ehkä vuoden hienoin levypäivä, mutta se oli myös tuskanen päivä. Koko päivä piti odottaa,että työpäivä loppuu. Vasta sen jälkeen pääsin ostamaan uunituoreet Liarsin Sisterworldin ja Titus Andronicuksen The Monitorin. Lopulta pääsin ja sain levyt soittimeen. Mukaan levykaupasta tarttuivat myös Pantha Du Princen Black Noise ja Panda Bearin Young Prayer.


Sisterworld ei ole koulun kaunein tyttö tai poikaystävä, joka tuodaan kotiin näytille ensimmäisillä treffeillä. Levy on rumankaunis. Todellinen maailma valkoisten hampaiden ja botoxin alla. Sisterworld on paikka, jonne pakenet kuunnellessasi levyä.Liars on uudistanut itseään jälleen kerran. Tällä kertaa vähemmän kuin edellisillä, mutta muutoksen huomaa kyllä. Mukana on ensi kertaa jousisoittimia ja puhaltimia. Muuten levy on sekoitusta Liars (2007) levyn suoraviivaisempaa maiskettä ja Drum's Not Dead:n (2006) minimalismia ja They Were Wrong So We Drowned:n (2004) meluamista. Avausraita ja ensisinkku Scissor kuvaa aika hyvin albumin äänimaailmaa. Muutaman kerran olen ehtinyt levyn kuunnella ja sen pohjalta on turha arvioida levyä sen enempää. Remix levyllä biisejä remixaavat mm. Thom Yorke, Bradford Cox.


2 CD Deluxe versio on yksi hienoimmista mitä olen nähnyt. Levyä kuunnellessa voi kurkkia ilmeisesti sisterworldiin, jossa bändin jäsenet ovat metsän keskellä tai rannalla harhailemassa likaisina ja rikkinäisissä vaatteissa, mikä kuvaa hyvin levyn maailmaa. Pakkauksen on suunnitellut Brian Roettinger, joka aikaisempia töitä on No Age:n Nouns, joka oli Grammy-ehdokkaana parhaasta pakkauksesta. Voiton vei Metallican Dead Magnetic :o. Drowned in Sound:sta löytyy herran tämän viikkoinen haastattelu, jossa hän puhuu levyjen kansien ja pakettien suunnittelusta.Sitten vielä perjaitai bonusbiisejä!Bändi, joka on pakko nähä livenä joskus. Ihan pakko siis. Meinasivat tulla suomeenki, mutta keikka peruuntu ;(.


Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti