Sivut

10.3.10

The Soft Moon

Hirveetä hypetystä luvassa. haha. Onko hype hyvästä vai pahasta? Ken tietää...

Elikkä kuulin tästä bändistä ekaa kertaa tänään. Oon kuullu yhen biisin, mutta se on aika vakuuttava ja olin myyty ekan kuuntelun jälkeen. Aina se ei tarkota hyvää, mutta toivotaan, että tällä kertaa tarkottaa. Youtubesta löysin vaan instrumentaalin biisin mutta myspacesta löytyy enemmän biisejä.


The Soft Moon (nimi vois olla parempiki (vali vali)) ammentaa post-punkista. Joy Division + 80-luku, Turn on The Bright Lights ajan Interpol. Aika synkkää ja valoakin pilkahtelee välillä tumman pinnan läpi. Tässä vaiheessa varmaan ajattelet, että onhan näitä 2000-luvun tummia post-punk bändejä kuultu, mutta The Soft Moon kuulostaa jotenkin tuoreelta. Se ei oo pelkkää vanhan kierrätystä. Jos valintasi on joko White Lies tai The Soft Moon, valitse The Soft Moon (Sori White Lies, en tajuu teitä). Soft Moon on tällä hetkellä vielä yhden miehen Luis Vasquez:n bändi.


Yhden 7'' singlen on Soft Moon julkassu Captured Tracks levymerkillä, joka on osoittautumassa yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmista levy-yhtiöistä. Se on julkaissut mm. Wild Nothingia (kts. aikaisempi kirjoitus), Beach Fossilsia, Woodsia, Blank Dogsia... ) Jatkossa pitää olla hereillä tämän yhtiön julkaisujen kanssa. 

2 kommenttia: