Sivut

19.5.10

Cause Co-Motion!

Cause Co-Motion! on New Yorkilainen lo-fi post-punk pändi, joka on toiminut 2000-luvun puolivälistä asti. Alkuaikoina bändi julkaisi kasan 7'' sinkkuja eri levy-yhtiöillä, joista Slumberland ansiokkaasti kokosi It's Time! nimeä kantavan sinkkukokoelman vuonna 2008. Viime vuonna ilmeistyi 6 biisin Because Because Because Ep.

Cause Co-Motion hiipi elämääni hiljalleen. Se ei edelleenkään pidä itsestään suurempaa meteliä muutoin kuin joku biisi jää junnaamaan päähän niin pitkäksi aikaa, että saan kuunneltua sen. Yleensä samalla on pakko kaivaa It's Time levy hyllystä ja kuunnella se samantien. 14 biisiä mahtuu vähän yli 20 minuuttiin eikä yksikään kestä yli 2 minuuttia! Aluksi kokonaisuus oli vaikea hahmottaa lyhyiden biisien ja hyvin pelkistettyjän soundien takaa. Vähitellen biisit alkoivat sitten erottua ja jokaista niistä voi hyvällä omalla tunnolla tituuleerata sinkuksi. Alle kahteen minuuttiin saadaan mahtumaan pari koukkua ja hirveä energia. Kun 20 minuuttia on kulunut, tuntuu että olisi kuullut progelevyn verran tavaraa, hukkaamatta kuitenkaan 80 minuuttia elämästään ;P.

Vokalistikitaristin nimi on muuten Arto. Jotain Suomi yhteyksiä vai Jarno Trulli syndrooma? Todella aliarvostettu bändi muuten.


Cause Co-Motion! "Who's Gonna Care" from Slumberland Records on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti