Sivut

8.6.10

everything is now on the internet

Rolo Tomassi on Englantilainen Screamo bändi, jonka uuden levyn Cosmology tuotti Diplo. Se on jo ilmestynyt ja voisihan sitä vaikkapa ehkä kuunnella. Tulee Blood Brothers viboi tätä kuunnellessa! RIP Blood Brothers. Tältä se kuulostaa:



Räppi, Hip Hop ei oo koskaan oikeen uponnu meikäläiseen muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Tää biisi on sellanen, joka uppoo. Lil B ei muuten sano paljon mitään. Pictureplanen remixi Lil B:n Real Life biisistä on myös älyttömän hyvä. Tulevaisuudessa luvassa voi olla yhteistyötä. "everything is now on the internet"



Tökkäänpä tähän väliin Goth Star herkun Pictureplanen viime vuotiselta Dark Rift lätyskältä, joka toimii hetkittäin törkeän hyvin.


Mount Kimbie on mielenkiintoisinta uutta konemusiikkia, jota on aikoihin tullut vastaan. Post dubstepiksi on bändiä tituuleerattu. Dubstep meni jo. Varokaa Post Dubstep tulee! Väliä on kuiteskin vain sillä, että tää on vitun hyvää ja tuoreen kuulosta. Ääniä roskakorista ja kappaleiden laitamilta koottuna uudeksi ihanuudeksi. Pari Ep:tä bändillä takana + sinkut. Debyyttialbumi Crooks & Lovers luvassa heinäkuussa. Odotukset on korkeella. Saatat tietää bändin mm. Spanish Sahara tai Basic Space remixauksesta. Kuka tosin ei ole remixannut Basic Spacea?




Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Moses Campbell!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti