Sivut

9.6.10

Varoitus! Postaus sisältää suuria pitoisuuksia kitaramelua


The Jesus & Mary Chain, My Bloody Valentine, Joy Division, A Place To Bury Strangers kuulostaako hyvältä? Weekend kuulostaa, koska se kuulostaa edellämainituilta yhtyeiltä. Kun bändi onnistuu kuulostamaan edellämainituilta ja silti itseltään, se ei voi olla missään määrin huono. Meluavia kitaroita, post-punk rytmejä ja karkkisia laulumelodioita. Kitarat kuulostaa monesti parhailta silloin kun ne eivät kuulosta kitaroilta.

Weekend - End-Times by soundz in disguise
Weekend nimi aiheuttaa googlaus vaikeuksia. Vampire Weekendia löytyy ja muitaa Weekend nimisiä bändejä. Ei haittaa. Eipä oo elämä liian helppoo. Kaikki ei onnistukkaan googlettamalla ja wikipedia ei tiedä asiasta mitään. Youtube pettää ja vimeosta ei oo mitään hyötyy. Kuolen yksin pakkaseen. Korvissani soi. Voihan Jeesus ja Mary Chain sentään.  Sillä hetkellä soundcloud pelastaa minut. Melukitarat hivelevät aina korvia ja post-punk saa kropan töksähtelemään oudosti. Mitäköhän korville tapahtuu, kun niitä jatkuvasti rääkkää säröllä? Tykkääkö elimistö? Onko se normaalia? Korvat tykkää enemmän Chillwavesta, luulen.

Weekend - Youth Haunts by youandmeintheecho
Mexican Summer laittoi alkuvuodesta ulos Weekendin ensimmäisen 10'' All-American/Youth Haunts. Toukokuun lopussa Transparent julkaisi Weekendin ja Young Prismsin splitti 7'', jolta löytyy End Times niminen biisi. Young Prisms kannattaa myös tsekata.

Young Prisms - I Don't Get Much by ashesofcolor
Bändillä on takana yksi 12'' niin ikään Mexican Summerilla ja pari pienempää julkaisua. Bändin ote eroaa Weekendistä olemalla sykedeelisempi eikä sisällä yhtä paljon melua, mikä ei tosin koske yllä olevaan biisiä. Kitarat kuulostavat silti hyviltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti