Sivut

10.6.10

Loppu=Alku

Kaikkien aikojen paras sarja Lost loppuu tänään Suomessa. Amerikassahan loppu nähtiin jo pari viikkoa sitten, mutta en halua tietää siitä mitään ennen tätä iltaa. Kuuden kauden aikana sarja on sisältänyt tyhjäkäyntiä, mutta tekijät ovat  aina onnistuneet puhaltamaan sarjaan uutta puhtia. Sarjan outous, mielenkiintoiset henkilöt ja jatkuvat cliffhangerit ovat saaneet ainakin minut ja miljoonat muut totaalisesti koukutettua. Mielenkiinnolla odotan miten sarja päättyy. Yksi jakso on jäänyt muita paremmin mieleen. Se oli joko 3. tai 4. kaudella, kun Desmond juuttui eri aikatasojen väliin ja tarvitsi Danielin apua selvitäkseen hengissä. Varmasti yksi jännittävimmistä jaksoista mitä tulen elämässäni näkemään.

Huomenna Lostin jättämää aukkoa paikkaa kuukauden ajaksi tietenkin Jalkapallon MM-Kisat! Kerran neljässä vuodessa järjestettävä spektaakkeli ja maailman isoin urheilutapahtuma. Luvassa on yllätyksiä, pettymyksiä, hienoja yksilösuorituksia, epäonnistumisia, suuria tunteita, uusia sankareita, karvaita tappioita, jännittäviä otteluita ja huumaa paikanpäällä sekä kotikatsomoissa. Oma suosikkini mestariksi on Espanja, joka toivottavasti selviää pitkälle kisoissa, koska sen peli on nautittavaa katsottavaa ja joukkue vilisee tähtipelaajia etunenässä Xavi, joka on Espanjan pelin sielu. Argentiina on kuitenkin kisojen mielenkiintoisin joukkue. Joukkueella on kisojen timanttisin hyökkäys (Messi, Milito), mutta luultavasti kisojen huonoin valmentaja, legenda jo eläessään Diego Maradona. Mitä tahansa voi tapahtua, kun Maradona heiluttaa tahtipuikkoa.Tänään avajaiskonsertti Teemalla, joka valitettavasti menee päällekäin Lostin kanssa. No, kisat kiinnostavat kuitenkin enemmän kuin avajaiskonsertti, jossa ei kovin kiinnostavia artisteja edes ole. Paitsi Etelä-Afrikkalainen BLK JKS, jota last. fm tituuleeraa avant noise rock bändiksi. Suuntaviivoja voi vetää myös Brooklyniin päin. Secretly Canadian julkaisee bändiltä Zol! Ep:n, joka on streamattavissa täällä. Tiukkaa kesäistä settii, jota kuunnellessa kelpaa pelata futista. Tai katsella. Etelä-Afrikkalaiset ei muuten edes katso. Ne bilettää katsomossa.


4 kommenttia:

 1. Kerro myöhemmin mitä tykkäsit vikasta lost-jaksosta!

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin. Ei jääny harmittaa, vaikka kaikkiin kysymyksiin ei tullu vastauksia. Henkilöille kävi kuitenkin hyvin. Olihan tossa loppuen lopuks enemmän kyse henkilöistä kuin siitä saaresta, enkä usko että sitä mikä se saari on olis pystytty selittämään mitenkään järkevästi.

  VastaaPoista
 3. Itse odotin tolta vikalta jaksolta niin paljon ja se oli mielestäni niin tylsä ja yllätyksetön. Tosta olisi saanut tehtyy niin hienon, mutta ne päättikin pysyä kaikki "elää onnellisesti loppuun asti sielunkumppaninsa kanssa" lopun kanssa

  VastaaPoista
 4. Oon kelaillu asiaa enemmän ja ootin kans paljon ja olihan toi muun sarjan outouteen ja yllätyksellisyyteen verrattuna laimee loppu. Kaikki päätty oikeestaan niinku osas alitajuisesti odottaaki eikä se silleen yllättäny. Silti se jätti sellasen onnellinen loppu tyylisen tyytyväisyyden.

  VastaaPoista