Sivut

29.6.10

Railcars



Tähän ei voi muuta sanoa kuin että on äärettömän kova video. They Shoot Music kuvaa artisteja ympäri Wieniä samaan tapaan kuin La Blogotheque tekee Ranskassa. Tällä hetkellä arkistoista löytyy jo kymmenien eri artistien videoita mm. Abe Vigoda, Camera Obscura, Peter Björn and John yms yms yms...



Railcars teki alkuvuodesta Euroopan kiertueen, jolloin tämä video on kuvattu. Kiertue ei ulottunut Suomeen, mikä ei sinänsä haittaa, koska nyt voisi harmittaa, jos keikka olisi tullut missattua. Railcars henkilöityy nuoreen herraan nimeltä Aria Jalali, joka tekee kokeellista poppia, josta tulee vahvasti mieleen Handsome Furs tai Sunset Rubdownin alkuajat. Railcars on ehtinyt jo kiertää Handsome Fursin lämmittelijänä. Takana on pari julkaisua mm. Xiu Xiu mies Jamie Stevartin tuottama esikois Ep Cities Vs. Submarines.



Itse tutustuin bändiin muutama viikko takaperin, kun bändi julkaisi ilmaisen remix Ep:n (Lataa täältä), jolla Railcarsia remixaavat mm. No Age, Lucky Dragons, Xiu Xiu, White Rainbow.... Varsinaiset biisit ovat videon live vetoa meluisampia. Molemmat toimivat hyvin, mutta oon ihan pähkinöissä tosta videosta, se on hyvä!

Remixeistä saan hyvn aasinsillan No Ageen, joka on tehnyt muutamia hyviä remixejä, joista yksi on erityisen hyvä. Oikeastaan yksi parhaista remixeistä, joita olen kuullut. Holy Fuckin Lovely Allen (No Age rmx), se on hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti