Sivut

27.6.10

Sunnuntai jäms: Born Stoked/Even If It Worked Out

"Your feet never touch the floor"

Wet Illustrated on niin uutta kuin internetin ihmeellisessä maailmassa nyt vain on mahdollista. Vasta pari biisiä bändillä myspacessa, mutta parin kuuntelun jälkeen Born Stoked paljastaa korvamatoisuutensa. Mitä väliä, jos bändi ei julkaise enää koskaan mitään tai julkaisee tulevaisuudessa vain kuraa, koska Born Stoked soi päässäni ainakin tämän päivän. Silti alkaa rasittaa, kun näitä hyviä lo-fi kitara bändejä tulee kuin sieniä sateella. Videoon kannattaa kiinnittää myös huomiota.

Wet Illustrated : Born Stoked from robbie simon on Vimeo.


Cloud Nothings on ehtinyt terrorisoimaan internetin ihmeellistä maailmaa Wet Illustratedia kauemmin. Ei kyllä paljoa kauemmin, koska Cloud Nothings alkoi saada blogi huomiota vasta viime vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Nykyäänhän homma menee niin, että ensin on biisi tai pari, yhden miehen bändi, sitten tulee huomiota, sitten tulee keikkoja, sitten kasataan bändi, sitten julkaistaa sinkkuja kuumilla pienlevy-yhtiöillä, lopulta tulee debyyttialbumi jota ylistetään tai josta ei tykätä. Sitten bändit joko unohtuvat ja jotkut jäävät elämään. Julma maailma. Itsekin luon tässä osaltani pientä hypeä täältä maailman laidalta käsin. Hyvät biisit ansaitsevat tulla kuulluksi, vaikka bändi unohtuisi huomenna.

Cloud Nothingsille voi silti povata valoisaa tulevaisuutta, koska P4k, stereogum ym. tykkää. Last fm:n mukaan bändin pääjehu on vasta 18-vuotias, mutta on silti ehtinyt julkaista jo muutaman korvamatoisen biisin. Even If It Worked Out on yksi niistä. Tätä ehkä tulevaisuudessa lisää.

"I'm sorry we can't be friends my heart is overrated
I don't like be alone but i don't like be with you"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti