Sivut

2.6.10

Sekalaisia

El Guincho aktivoituu vihdoinkin. Syksyllä on luvassa uusi levy Pop Negro. Sitä ennen heinäkuussa Young Turks julkaisee El Guinchon cover Ep:n Piratas De Sudamérica, jolla coveroidaan Etelä-Amerikan perinteisiä lauluja. Ep:itä on myöhemmin luvassa lisää.

El Guincho / Piratas de Sudamerica EP by Young Turks

Best Coast julkaisee debyyttinsä Crazy For You 27. heinäkuuta Mexican Summerilla. Levyn nimi ei sinänsä ole mikään yllätys, koska 3 yleisintä sanaa, joita Bethany käyttää sanoituksissaan, ovat crazy, me, you, mutta ei haittaa!
Best Coast - Wish He Was You by musicmule

Liars

The Overachievers singlen b-puoli Pleasure Is Boss.
Liars - Pleasure Is Boss by MuteUSA
Pitchfork.tv:ssä Liars livenä vankilassa. Maaliskuussa ilmestynyt Sisterworld levy on ollut tämän vuoden vaikeimmin avautuvia ja antoisimpia levyjä. Koko konseptissa riittää pureskeltavaa. Sisterworld ei ole parasta Liarsia, mutta jälleen kerran uutta. Koko levyn keston ajan säilyy jännitys, joka purkautuu vain hetkittäin.  Scarecrows On A Killer Slant on harvoja hetkiä, kun rokataan kunnolla. Tilaa jää herkemmille kappaleille ja oma suosikkini on levyn päättävä Too Much, Too Much, joka jatkaa Liarsin hienojen lopetuskappaleiden sarjaa. Levy on hyvä, mutta Liarsin tasolla se ei yllä mm. Drum's Not Deadin tasolle. Ehkä odotin enemmän hetkiä, jolloin annetaan palaa täysillä, purkauksia joita sitten koskaan ei tulekaan. Hieno levy silti. Jatkan kuuntelemista.

Tänään Vuk ja Owen Pallett Tavastialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti