Sivut

11.7.10

On on

Viikon massiturismia Turkissa viettäneenä olo on jee ja tööt, varsinkin kun olin kotona 5 aamulla. Nyt on hyvä vaan olla. Huomenna tosin pitää aloittaa työt, kun sellaisia löytyi. Viikon voisin vielä lomailla, kun katson ulos ja katson säätiedotusta, höh. Sitten pitää vielä päättää, minkä opiskelupaikan otan vastaan. Tänään pidän aivot silti vielä off asennossa. Yksi asia jäi mietityttämään. Miksi Turkissa ei ole levykauppoja? Aitoja merkkilaukkuja ja t-paitoja löytyy silti joka kadunkulmasta vitosella.Illalla on La Rojan vuoro viedä poika kotiin. Vamos a bailar! Kävi miten kävi matsin jälkeen aion nukkua itseni durmiolle.

Syyskuusta on tulossa yhtä levyjuhlaa, kun Deerhunter julkaisee myös uuden levynsä Halcyon Digest. Luvassa on 3 lempibändini levyt No Age, Abe Vigoda, Deehunter, sairasta. Cryptograms ja Microcastle/Weird Era Cont. levyt kuuluvat all time favourite listalleni. P4k kertoi bändin työskennelleen jonkun henkilön kanssa, joka oli mukana MPP:n teossa. Luvassa on tuskin silti mitään MPP kopiota. Luotan Bradfordiin. Oi Bradford! Teet niin paljon hyvää musiikkia.

Viime vuotisen kauriinmetsästäjän Suomen keikan missaaminen korpeaa vieläkin, kun piti samaan aikaan olla tutkimassa maamme korpimetsiä maapuolustuksen nimissä. Kauriita eikä niiden metsästäjiä tosin näkynyt. Oli hiljaista, oli pimeää ja oli kylmää. Kuulin vihollisen äänet. Se oli vain orava. Söin pähkinöitä. Pelkäsin ihmisiä. Seuraavalla kerralla jotain muuta.

2 kommenttia:

  1. syyskuu tulee olemaan ihan älytön! noiden lisäks ootan kyllä viel les savy favin uutta ja jos vielä sen tomboyn sais aikataulussa niin olisin maailman onnellisin.

    ja hyvä etten ollu ainoo joka ei päässy keikalle :D

    VastaaPoista
  2. Pandan unohdin :O Interpolin kans .

    VastaaPoista