Sivut

13.7.10

Palmuja & Aaltoja


Women > Girls
musamaailmassa meinaanEi womenit mitään puumia kuitenkaan ole vaan kanadalaisia miehiä. 4-henkinen yhtye julkaisi kiitellyn s/t debyytin pari vuotta sitten ja ensi kuun alussa on luvassa jatkoa Public Strain nimisellä kakkoslätyllä. Ensimmäinen maistiainen siltä on albumin päättävä 6 minuuttinen Eyesore. Ja mitään muuta sanottavaa ei ole kuin, että on aivan loistava biisi, vaikka 5 ensimmäisen kuuntelun jälkeen on vaikea muistaa biisistä paljon mitään. 10-15 kuuntelun jälkeen tulen rakastamaan tätä. Lopun riffi laittaa pään sekaisin ja kropan kananlihalle. Levyyn kohdistuvat odotukset nousivat todella korkealla. Debyyttikin oli jo kova levy. Kokonaisuutena raakile, joka sisälsi todella paljon potentiaalia. Vertailuna mieleen tulee, vaikka No Agen Weirdo Rippers ja HEALTH:n deby, jotka roiskuvat joka paikkaan, niistä on vaikea saada otetta, mutta lopulta kun niiden hienouden tajuaa, niitä rakastaa. Nounsilla No Age oli hionut särmiä pois ja tuloksena oli timanttinen kokonaisuus, joka häviää häröilypisteissä Weirdolle. Saa nähdä mihin suuntaan Women on lähtenyt. 

Pandan uusien biisien kanssa on vähän sama juttu. Kuuntelen 5 kertaa. En muista juuri mitään, mutta kuulostaa hyvältä. Jollain 20 kuuntelukerralla tajuan biisin, juoksen alasti kaduilla ja huudan hoosiannaa. 

2 kommenttia:

  1. oon kuunnellu public strainii nyt pari päivää ja jotenkin en oo niin innoissani ku odotin :--( mut ehkä pitää vaan kuunnella lisää!

    VastaaPoista
  2. Latailin sen itekki mut en oo sortunu viel :) Womenin kans voi olla niin et kestää vähä aikaa muhii, ainakin toivon et olis.

    VastaaPoista