Sivut

18.8.10

All Is Well

Kuuntelin Nico Muhlya ja samalla tutkin millä kaikilla levyillä herralla on ollut sormensa pelissä. Muhlylla ja Owen Pallettilla voisi olla vaikka leikkimielinen kilpailu kummalla on enemmän orkesterisovituksia eri bändien levyillä. Ehkä heillä onkin? Kuka tietää :O Tietääkseni Muhlylla ei viulu pysy yhtä hyvin hanskassa kuin Owenilla, mutta sävellystyö hoituu vähintään yhtä hyvin.  Lopputuloksia on kuultavissa mm. Grizzly Bearin Veckatimestilla, Jonsin Go:lla, Antonyn ja Co:n Crying Light:lla ja muuan Sam Amidonin tai Samamidon levyillä. Itse Muhly on julkaissut kaksi albumia Speaks Volumes ja Mothertongue, jotka vissiin ovat jonkin sortin nykyklassista (itselläni ei ole tietoa klassisen musiikin eri genreistä, valitettavasti).



Törmäsin Sam Amidoniin (Samamidon) Muhlyn kautta ja tämä biisi/video kuulostaa erittäin hyvältä. Rinnassani herää pieni Sufjan fiilis hienojen torvi- ja jousisovitusten myötä yhdistettynä mieheen ja kitaraan, miltä sekin mahtaa näyttää, torvi hartioilla, viulu kaulalla? All Is Well on Samin neljäs levy ja sisältää hänen versioitaan Appalakkien seudulta kotoisin olevista perinteisistä Folk lauluista. Tämä kuulostaa niin hyvältä, että pitää tutustua tarkemminkin.



Sufjanista tuli mieleen John Wayne Gacy Jr. Pelottavan hyvä biisi. Näin äkkiseltään, kun mietin se taitaa olla ainoa kappale, joka saa minut lähes aina kananlihalle. Sufjan on tainnut palaa loppuun suuren sukseksionsa jälkeen, kun ei ole uusia levyjä kuulunut. Tai onhan niitä jotain, mutta en ole jaksanut niihin perehtyä. Odottelen sitä seuraavaa mies ja orkesteri mestaruustason levyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti