Sivut

2.8.10

Sore Eros


Elokuu, kesä meni hei hei, syksy alko blaa blaa blaa. Eihän se nyt niin mennytkään nykyisellä ilmastolla. Jaakon kylmänkivenheitolla ei tunnu olevan enää suurempaa merkitystä.



Sore Eros on minulle musiikkia viime vuodelta. Bändin Second Chants albumia tuli silloin kuunneltua hetken verran ja sitten se jäi. ipodin sekoitus heitti eteeni toissa päivänä levyn avauskappaleen Smile On Your Face ja koin herätyksen, aah Sore Eros. Elokuullakin voi olla tekemistä asian kanssa, koska tämä on levy, jota kuuntelee mielummin, kun ilmat viilenevät. Musiikki on melko lofi, mikä joko on itse tarkoituksellista tai ei ole parempia vehkeitä käytössä. Musiikki siis ui pienenmoisessa utupilvessä, minkä johdosta dream etuliitteen voi liittää popin eteen. Kun volyymia kääntää hiukan ylöspäin ja kuuntelee kappaleita pari kertaa, alkaa kaikki vaikuttamaan jo paljon paremmalta. Harmi, kun en mistään löytänyt tuota Smile On Your Face biisiä tähän liitettäväksi, koska haluaisin, että ihmiset hymyilisivät enemmän.
Jos diguilet vaikka Atlas Soundia tai Microphonesia, kannattaa tämäkin tsekata. Bändin pääjehu on aikaisemmin soittanut mm. Haunted Graffitissa ja Panda Bearin kanssa. Uusi levy Know Touching on tulossa jo parin viikon päästä 16. päivä elokuuta SHDWPLY recordsilta. Make It Louder on ensimäinen maistiainen.


Sore Eros - Make it Louder from Kayla Kane on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti