Sivut

3.9.10

Sataaa

Craft Spells säksättää ja poppaa hyvin. Captured Tracks jatkaa parhaan uuden popmusiikin julkaisemista julkaisemalla Party Talk seiskan. Loppuvuodesta yhtiöltä tulossa ainakin vielä Aias:n, Minksin ja The Soft Moonin levyt. Hui!



Sori jatkuvat Ducktails postaukset en vaan voi niille mitään. Syyttäkään Matthew Mondanilea. Uus seiska Olde English Spelling Beeltä. Art Vandelay on biisi, jonka Real Estate esitti taannoin Daytrotter Sessiossaan, mutta alkuperäinen versio on Ducktailsin. Se nyt vaan on niin hyvä, että Real Estaten on pakko soittaa sitä. Ducktails III: Arcade Dynamics ilmestyy tämän syksyn ainakana Woodsistilla. Ducktailsin voi nähdä 18. ja 19. päivä kuluvaa kuuta Turussa ja Helsingissä Korjaamolla Lal Lal Lal festivaaleilla. Suosittelen.



Forest Swords tekee hankalasti kategorisoitavaa musiikkia. Palasia sieltä täältä. Hetkittäin mieleeni nousevat Ennio Morricone vaikutteet. Kuulostaa mielenkiintoiselta, silti en osaa sanoa kuinka paljon lopulta tykkään tästä. Mielenkiintoista. Hjurt löytyy Rattling Cage seiskalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti