Sivut

22.11.10

1


1 vuosi takana bloggaamista. Ajattelin tehdä siitä oman postauksen, vaikka ei mulla hirveästi ole mitään sanottavaa aiheesta. Viime aikoina on motivaatio ollu vähän hukassa bloggaamisen suhteen, mutta homma jatkuu vielä, kun en sitä osaa lopettaakaan. Jos lopettaisin, saattaisin kuitenkin alottaa taas.

Nyt ihmisillä (sinulla siellä daatapäätteesi edessä) on mahdollisuus kommentoida, (koska normaalistihan se ei ole mahdollista?!?), ja koska kommentit on kivoja. Myös negatiivista palautetta saa antaa. Tässä esimerkkejä:

- Kiva blogi!
- Vihaan sua, hirvee blogi, teen ite paremman!
- Osaatko laulaa?
- Tyhmiä mielipiteitä!
- Hyvää musaa!
- Oot hipsteri!

Keksit varmasti parempiakin, mutta ei oo pakko.

Bloggaamisessani ei ole ollut oikein mitään ideologiaa. Kai sitä jotain järkee sentään vois olla. En ole osannut määritellä mitenkään tyhjentävästi blogia. Homma on ollut jatkuvaa evoluutiota. Kaikki tämä syntyy halusta jakaa musiikkia ja täällä musiikillisia patoumia on hyvä purkaa, kun ei niitä muuten kukaan jaksa kuunnella. Toinen pointti on myös kirjoittaa bändeistä, joista kukaan muu ei jostain syystä kirjoita. Suurin osa bändeistä tulee löydettyä netistä, mitä voisin tietenkin laajentaa. Netti on nykyään vaan niin kätevä. Hetkittäin uusien artistien ja samanlaisten sellaisten tulva alkaa jo kyllästyttää. Ehkä maku siirtyy pikku hiljaa vanhemman ja kaiken erilaisen musiikin suuntaan. Kotimaisestä musiikista olisi myös hienoa bloggailla lisää. Postauksia on takana nyt noin 185. Laatua voisi tietysti aina nostaa ja innostus postauksia vähentää. No, katotaan mitä tulee tapahtumaan.Itsestäni en jaksa (halua) paljastaa sen enempää kuin mitä täällä lukee ja naamaanikaan en jaksa näyttää (en oo prinssi Daniel tai William enkä rupisammakkokaan). Ehkä joskus joskus sit jos huvittaa.

Kiitos kuuluu myös kaikille lukijoille, koska ilman teitä en olisi jaksanut tehdä tätä näinkään kauaa. 2000-luvun parhaita levyjä käsitellyt postaus on ollut ylivoimaisesti suosituin ja tuonut joukon satunnaisia kävijöitä. Muutenkin huomaa, että "suuremmat" nimet kuten Janelle Monáe, Rihanna ja Paramore vetävät enemmän kävijöitä blogiin. Myös suomalaisista bändeistä (Delay, Ville Ahonen) kertoneet postaukset ovat aiheuttaneet pienen piikin kävijämääriin. Kirjoitan ainakin omasta mielestäni melko marginaalisista yhtyeistä. Suurin osa ihmisistä ei ole koskaan kuullut Deerhunterista saati Wild Nothingista. Jatkan sitkeästi omalla linjallani ja postaan vain sellaisesta musiikista, jolla on jotain merkitystä itselleni. Pelkkä hype ei kelpaa syyksi, vaikka omat perusteluni voisivat olla parempia ja syvällisempiä, joskus.

Evoluutio jatkuu, vaikka amerikkalaiset fundamentalisti kristityt muuta väittääkin.
Ja kohta voisin tehdä vuoden levyt listauksia, (koska ne on oikeesti ainoa syy tälle blogille)

7 kommenttia:

 1. Ihana blogi!! <3 Suomalaisia musablogeja on kuitenkin niin vähän (blogosphääriin nähden), et sun on ehkä vaan pakko jatkaa kirjoittelua.

  Lopeta eksistentialismin pohtimista. Deerhunterin uusin levy on kuitenkin paljon siistimpi kuin esim. olemassaolo.

  Btw. osaatko laulaa? Voitais perustaa acapella noisewave duo ja mennää x-factoriin. Haluisin tavata Linda Lampeniuksen

  VastaaPoista
 2. Kiitosta kiitosta! Aivan huikee kommentti! Tällästä just hainkin!

  Jatkan ku on kerta pakko :D Oon ollu vähä pettynyt Deerhunteriin mut se paranee kyl koko ajan.

  Harmi etten osaa oikeen laulaa, mut toi on sen tason idea, että sen vois toteuttaaki. Ja harmi et x-factorii ei tuu vähää aikaa ku tulee Idols :/ Lindan avulla veikkaan et meitä ei pysäyttäis kukaan! Ei edes blogosphäärin tuominta!

  VastaaPoista
 3. Autotune kehiin! Eiks se toimi just parhaiten jos ei osaa laulaa? P.S. Lisätkää tohon teidän musiikin määärittelyyn vielä johonkin witch ja dub ja hajotkaa ekan kasettidemon jälkeen niin saatte tiukan maineen. Sit voitte palata yhteen x-factor -keikalle.

  Jaa niin, pplåkista joku kommentti? Samaa mieltä, blogeja on niin niukalti, että ääniä saa mun mielestä ainakin jatkaa hyvinkin kauan. On ollu mukava huomata että näissä sun valinnoissa on aika hyvin jopa linjakuutta, ts. tietää millaista odottaa. Jotain mitä itseltä puuttuu aika pahasti. Jatka samaan malliin!

  Mun mielestä vahva henkilökohtainen kytkös blogiin ja kirjoituksiin ei oo mitenkään välttämätöntä, pikemminkin ärsyttää jotenkin et sen blogin jotenkin PITÄIS olla enemmän siitä henkilöstä kuin asiasta. Näiden tekstien perusteella antaa ihan riittävästi itsestään.

  VastaaPoista
 4. Ihanat pehmolelut! <3 Eteenki ton apinan napa.

  VastaaPoista
 5. hyvää blogisynttäriä!

  evoluutio on jees, mut älä vaan ala stressaamaan liikaa siitä mistä kirjoitat, sillon ainaki bloggaaminen alkaa maistua puulta. rennosti vaan eteenpäin, sillä kyllä pärjäilee. hyvin on tähänki asti menny.

  olet hieno ihminen, sulla on lystikäs tapa kirjoittaa ja piristät jutuillas ainaski allekirjoittaneen päivää :)

  p.s. hyvää musaa!
  p.p.s. oot hipsteri!

  VastaaPoista
 6. Enemmän undergroundia!

  Lisää kasetteja ja dadaa!

  Ja paljon onnea, jatka samalla linjalla!

  VastaaPoista
 7. Jee, tuli kommentteja, kiitos.

  Autotune varmaan toimis, mut ei kuulosta kauheen kivalta :/ Yks vaihtoehto olis hylätä acapella ja hautaa "lauluharmoniat" jumalattoman melun alle. Juhanin ohjeilla meistä tulis maailman viilein bändi :D

  Blogei ei oo koskaan liikaa, että kaikki anonyymit lukijat, jos niitä on, niin blogii pystyyn!

  Nallet menee vierotukseet.

  Kasetit, dada ja underground menee muistilistalle.

  Kirjotukset jatkuu niin linjakkaasti kun evoluutio antaa periks. Ilman paineita.

  VastaaPoista