Sivut

19.1.11

Orange Blossom Flyover

Yksi näkymättömistä funktioistani postaamiseen liittyen on, etten postaa mitään mistä en tykkää. En halua olla sillä tavalla kool. En postaa Vampire Weekendista siksi että muut tykkäävät siitä tai Pitchfork (tai joku muu) sanoo sen olevan hyvää musiikkia. Yritän käyttää omia aivojani, mutta en väkisin yritä bändeistä, joista kukaan muu ei tykkää. Omasta puolestani kaikki saisivat tykätä bändeistä, joita blogissa esiintyy, mutta se ei vain mene niin.


Orange Blossom Flyover lähestyi blogia sähköpostitse, mitä tapahtuu aina silloin tällöin. Se on kivaa ja sähköpostia tai jtn saa lähettää. Otan kaikki lähestymiset vastaan erittäin mielelläni, mutta en silti postaa mitään mistä en tykkää.

 Hearsay in Paradox Lust by Orange Blossom Flyover

Orange Blossom Flyoverin musiikissa yhdistyvät rumpukoneen biitit, pop, dream pop/shoegazing. Lempeät äänimaisemat ovat ilmavia, kauniita, helposti laajakankaan täyttävää korvakarkkia. Kauneutta ei ole koskaan maailmassa liikaa. Uusimmista artisteista tulee mieleen Wild Nothing sekä Atlas Sound fiiliksen puolesta. Muuten havaittavissa 90-luvun kenkiintuijottelu viboja, mutta niitä en osaa sen tarkemmin eritellä, kun se aika ei ole niin hyvin hallussa. Viime päivinä bandcampista löytyvät biisit ovat jokseenkin olleet tehosoitossa ja hyvin toimii edelleen. Someone Like You taitaa olla lemppari.

 Someone Like You by Orange Blossom Flyover

Kaikki biisit löytyvät Bandcampista ilmaisina latauksina.
Soundcloudista löytyy vielä lisää biisejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti