Sivut

9.1.11

Sun Araw

Elämä on ihmeellistä.

Musiikki on ihmeellistä.

Ensiksi inhoan ja välttelen joitain asioita. Lopulta en saa niistä tarpeekseni.


Yksi edellämainituista asioista on Sun Araw, jota ensin välttelin. Inhosin artistin kansitaiteita enkä viitsinyt paneutua musiikkiin. Ajattelin sen olevan paskaa, jota en ollut kuullut. Nyt levyjen kannet näyttävät silmissäni todella hienoilta ja musiikki kuulostaa korvaani vähintään yhtä hyvältä.

Cameron Stallonesin maailmassa paistaa aina aurinko, toisinaan läpi epämääräisen usvan, teollisen pölyn tai pubin likaisen ikkunan.Joku hieno ihminen on kirjoittanut last.fm:ään niin hienon biografian, etten viitsi vaivautua edes tekemään omaa. Lukekaa englantia:

"The solo universe of Long Beach psychonauts Magic Lantern’s guitarist Cameron Stallones. Spanning Spacemen 3 garage cosmos, Starving Weirdos coastal séance, and a healthy stratosphere of pan-dimensional astral feedbackers, Sun Araw floats freely from form to formlessness in the blink of a third eye. A great journey into white light dirge and dead distortion blues. Creepster tropical psychedelic drone for more creepsters like yrself."


Sun Araw on parin viime vuoden aikana julkaissut pari kokopitkää levyjä ja lukemattomasti pienempiä julkaisuja, joihin voi kadota pitkäksi aikaa. Uusin EP on nimeltää Off Duty + Boat Trip ja viime vuonna julkaistu kokopitkä kantaa nime On Patrol. Myynnissä on lisäksi eritttäin hienoja On Patrol t-paitoja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti