Sivut

20.3.11

Odotuksia ennen ja jälkeen

Välillä tulee kaivettua jotain vanhaa olankohautuksella ohitettua musiikkia naftaliinissa ja ajateltua, että miksi en aikoinani tykännyt tästä. Tällä kertaa puhun Twin Sisteristä, jonka Color Your Life EP:n latasin ilmaiseksi bändin sivuilta viime keväänä, kun sellainen mahdollisuus oli. Tutusti kuuntelin vähän ja unohdin sitten. EP:n ässäbiisi All Around And Way We Go sai minut palaamaan levyn ääreen näin sunnuntain ratoksi. Ja tämähän on aika kivaa eikä niin perus unipoppia. Jatkosta en vielä osaa sanoa, mutta tänään olen tyytyväinen.Jälkikäteen löytämisen riemu on hienoa. Ehkä hienompaa kuin jonkin asian odottaminen. Pitchfork playlistasi viime viikolla kappaleen Times New Viking uudelta levyltä, joka ilmestyy ensi kuun lopussa. Odotin levyä, mutta nyt odotan sitä ihan hitsin paljon. On sääli, että kappale on vain streaminä. Yksi syy miksi en ole streamaamisen suurin fani. Mp3:set ovat kivempia ja liikuteltavampia. Levyt ovat vielä kivempia ja kosketeltavampia.

Odottaminen lisää nälkää ja tuskaa. Nykyisin uusista levyistä tiedotetaan noin kolme kuukautta etukäteen, mikä on liikaa jos minulta kysytään. Levy-yhtiöt varmaan ovat eri mieltä. Ensiksi tarjotaan tietoa, sitten mp3:sta, kansitaidetta, streamia, videota, toista streamia/mp3:sta.... vaikka haluaisin vain kuulla levyn. Levyn nettivuodon jälkeen tuska kasvaa entisestään. Lataanko vai enkö? Kuumotus on kova, mutta ensikuuntelu odottamaltani oikealta levyltä on korvaamaton. Samoin fiilis, kun löytää odottamansa levyn levykaupan laarista. Silloin tekisi mieli huutaa jee, mutta olen liian tylsä ihminen sellaiseen (vai olenko!).

Ehkä lataan uuden Times New Vikingin, kun se vuotaa tai en. Jokatapauksessa levyn ilmestymisen jälkeen huomaan, että mihin minulla oli kiire. Jos levy oli odottamisen arvoinen se kestää aikaa, jos ei kuumottelin ihan turhaan. Aion silti jatkaa kuumottelua ja lieventää tuskaa kuuntelemalla vanhoja suosikkeja, kuten Faces on Firea.

Faces on Fire and your hair is a mess
Let's do something that hasn't been done yet


2 kommenttia:

  1. sori, mä tuun nyt spämmii tänne

    mulle kävi sama juttu twin sisterin kanssa. mähän ostin niitten ep:t lähes sokkona ja olin ekan kuuntelukerran jälkeen ihan valmis lahjoittamaan ne poies! onneks en sitä tehny.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa :D Hyvä kans etten tuhonnu mun mp3 tiedostoi :)

    VastaaPoista