Sivut

10.6.11

Aias


Kolme tyttöä, idea perustaa bändi, kotibileet, Vivian Girlsin keikka, Myspace ja Captured Tracks. Siinä Aiaksen nuori tuhkimotarina lyhykäisyydessään. Kaikki on silti vasta alussa. Mutta mikä mies Captured Tracks pomo Mike Sniper oikein on, kun löytää näitä herkullisia pop-bändejä vähän sieltä sun täältä ympäri maailman. Aiaksen laulaja kertoi primaveran keikallaan, että muu bändi ei ollut uskonut, kun oli kuullut että Amerikasta tarjotaan levytyssopimusta. Liian helppoa? Liian hyvää ollakseen totta?

Ilman primaveraa olisin aika tod.näköisesti sivuuttanut Aiaksen. Barcelonasta mukaan kuitenki tarttui debyyttilevy A La Piscina eikä kaduta yhtään, enää. Musiikkia korville ala Vivian Girls, Best Coast, mutta taitaa olla vielä parempaa. Bändi laulaa katalaaniksi, mikä on virkistävää eikä edes haittaa. Hienot melodiat kruunaavat kakun, jolle surisevat kitarat muodostavat täydellisen pohjan = täydellistä kesämusaa = mitä kuumempi on sitä paremmalta kuulostaa. Tehty Espanjassa = ei tarkoitettu kuunneltavaksi talven pakkasissa.

Mukana on vielä amatöörimäistä söpöilyä, minkä ei soisi koskaan katoavan niin kuin Best Coastille taisi käydä debyyttilevyllään. Isot peukut ja suositukset! Verinen Tu Manes video on lähes yhtä tuore kuin bändi! Mitä nämä tytöt vielä ehtivätkään tehdä!3 kommenttia:

 1. Onpa vastustamattoman hyvää / kepeää! La Truita videon Take On Me tyyliset piirtelyt kuvan päälle viehättivät myös.

  VastaaPoista
 2. Kyllä ja jäätelö maistuu tän tahdissa hyvältä.

  Yritin kommentoida Good ´N´ Nastyn puolelle liittyen Tropic of Canceriin, mutta esikatselu tilassa lähetä nappi ei mahdu ruudulle. Tiedä sitten missä vika. Mutta bongailin tropicin kans vähän aikaa sitten ja hjuva on. En oo tosin kuullu kun ton yhen piisin. Viimenen kysymys oli hyvä kysymys ja tropic menee niitten parempien kenkiintuijottelijoiden puolelle.

  VastaaPoista
 3. Sama. Pitääki noi pari aikaisempaa julkaisua Tropicilta laittaa kuunteluun.

  Oh, no nyt vaihtelin asetuksia ja pitäisi onnistua kommentointi.

  VastaaPoista