Sivut

13.6.11

Paljon Paljon juttui uutisiii ja pari kotimaista piisiii - Kukaan ei voi ainakaan väittää että kalastelisin lukijoita hämäävällä otsikolla

Ensimmäisenä tarjolla on kaksi levy-yhtiö uutista. Ensimmäisen aika moni jo varmaan tietää. Nick Triani on perustanut uuden kotimaisen levy-yhtiön Solitin. Hieno uutinen, kuten myös yhtiön rosteri näin alkuun. Erityisesti odotan Black Twigin tulevaa levyä. The New Tigers on täysin uusi tuttavuus ja lyhyt ensivaikutelma oli positiivinen. Siin olis maistiaisii.

Latest tracks by thenewtigers

Toinen uusi levy-yhtiö on Ducktails/Real Estate/Predator Vision/Parasails mies Matthew Mondanilen perustama New Images. Sen kaksi ensimmäistä julkaisua ovat Killin' The Vibe 12" ja kotimaisen Tomutontun (Kemiallisten Ystävien Jan Anderzenin sooloproggis) uusi levy Elävänä Planeetalla. Hyvin hyvin mielenkiintoista.

Tomutonttu - Donovan by New Images

Sitten ulkomaan sähkeisiin.Domino haali talliinsa Real Estaten, jonka kovasti odotettu kakkoslevy näkee päivänvalon näillä näkymin ensi syksynä. Samalla Domino julkaisee myös bändin jäsenten sooloprojektien Ducktailsin ja Alex Bleekerin tuotantoa. Uu Yeah!


Ihana St. Vincent julkaisee julkaisee uuden levynsä Strange Mercy syksyllä 4AD:n toimesta. Alunperin oltiin jo menossa naimisiin Marry Me levyn tiimoilta, mutta sitten St. halusi alkaa näyttelijäksi, joten katsotaan nyt miten käy tällä kertaa. Lisätietoja heti kun niitä on tarjolla!

Sää on illalla etelässä sateinen. Huomisesta säästä ei ole vielä tänään tietoa, joten siitä lisää huomenna. Hyvää illan jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti