Sivut

27.10.11

No Pain in Pop

No Pain in Pop on pienlevylafka Lontoosta ja yksi omista suosikeistani. Yhtiöllä tuntuu olevan käsittämätön vainu julkaista uutta ja oikeasti pikkuisen uudenlaista musiikkia, ja kaiken lisäksi vielä hyvää sellaista. Kaikista yhtiön artisteista ei tietenkään tule lemppareita, mutta jokainen uusi julkaisu on vähintään tutustumisen arvoinen. Tähän mennessä yhtiön julkaisuiden listalta löytyy jo isommiksi kasvaneita nimiä: Health, Telepathe, Veronica Falls, Forest Swords, Trailer Trash Tracys, Nite Jewel ja tämän vuoden kovimman ep:n julkaissut Echo Lake. Tässä lisää yhtiön lähiaikojen herkkuja:

Doldrums on 21-vuotias Airick Woodhead Montrealista. Alkuun I'm Homesick... kuulosti aika kakofoniselta. Useammat kuuntelut paljastavat jälleen kerran pinnan alla piilevän erinomaisuuden. Tulevaa Empire Sound ep:tä on syytä kuulostella tarkkaan.

 Doldrums - I'm Homesick Sittin' Up Here In My Satellite by NO PAIN IN POP

Grimes on täältä ja muualtakin jo tuttu. Uusi levy Visions on tulossa ensi vuoden alussa ja sitäkin voisin tässä puffata, mutta ei mennä aiheen ulkopuolelle. No Pain in Pop uudelleen julkaisi alkusyksystä Grimesin debyytin Geidi Primes. Se esittelee vielä raakileen artistin, mutta on osoitus lahjakkuudesta, joka pinnan alla piilee. Geidi Primes on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kanadalainen Arbutus julkaisi sen alun perin kasettina ja digitaalisena. Heidän sivuiltaan sen saa ladattua ilmaiseksi/lahjoitusta vastaan.No Pain in Pop julkaisi hiljattain myös Pattenin debyytin GLAQJO XAACSSO (kyllä, oikeinkirjoitus tarkitettu). Mystinen tuottaja tykkää kommunikoida lähinnä urlien välityksellä. Pattenin musiikki hämmentää. Sitä on vaikea asettaa muotteihin. Silti se onnistuu kiinnostamaan. Pitää vielä keksiä, että milloin tätä sitten haluaisi kuunnella, niin kuin noin useammin siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti