Sivut

7.12.11

Electric Chair


Onkohan näin hyvän biisin tekeminen yhtä helppoa kuin miltä se kuulostaa? Ehdottomasti potentiaalista vuodenparhaatbiisitlista materiaa, mutta riittääkö aika arvovaltaisen raadin lahjomiseen?

Viimeisen viiden minuutin aikana ulkoa on kuulunut epämääräisiä V***N H*******Aaaaaa! huutoja (näiden sanojen kirjallinen muoto jääköön lukijoiden arvailtavaksi, koska Ääniä haluaa irtisanoutua tämän tyylisestä itsensä ilmaisemisesta eikä pidä sitä myöskään sopivana blogikielenä, jos vaikka lapset sattuvat tätä lukemaan, mikä olisi huisin jännä tieto). Electric Chair on soinut päässäni koko päivän ja huutelua kuunnellesa aloin miettimään, että periatteessa laulun sanoma on täysin sama kuin ulkona huutavalla ihmisellä vain erilaiseen muotoon puettuna. Mielummin kuuntelen tätä lyyrisesti oivaltavaan muotoon puettua punkpopmusiikkia. Näin kanavoit vihaasi.

2 kommenttia:

  1. Arvostan!

    Tiiätkö, onks levyä tiedossa tältä räkäiseltä poppunkpoppoolta?

    VastaaPoista
  2. (Y)

    Luulisin, että levy tulee jossain vaiheessa, kun kolme singleä on ilmestynyt tänä vuonna. Mitään virallista tietoa en ole kuullut, mutta eiköhän se levy ens vuonna ilmestyne.

    VastaaPoista