Sivut

24.7.12

STRAKTOBEAM



Onko maailmaan 70- ja 80-luvuilla saapuneiden syntikoiden maailmanvalloitus viimeinkin alkanut? Oletko havainnut naamioituneita muukalaisia lähikauppasi vihannesosastolla tai naapurissasi? Onko seinän takaa kuulunut outoja ääniä, kuten bittimurskaa, vastustamatonta surinaa ja oudosti rauhoittavaa särinää. Jos näin on, olet ehkä painautunut tiiviimmin vasten seinää kuullaksesi paremmin. Äänet ovat imeneet sinut mukaasi. Olet vaipunut kosmiseen transsiin.



STRAKTOBEAM on neljän syntsanistin ja rumpalin voimin elävä orgaaninen mekanismi, jonka soundcloudista löytyvät biisit kuulostavat sopivan kieli poskessa tehdyiltä, mikä tarkoittaa tässä tapauksessa laatua ja hyvää mieltä. Monsters on kosminen tunnelmointi. ロックマン [DLN-001] vs. Straktoman [STRB-012] tuo mieleen videopelit, virtuaalisen kaahailun ja öö kuuntele itse niin keksit varmaan jotain vielä siistimpää.




Mikäli kosminen transsi on nyt tehnyt tehtävänsä, suuntaat luultavasti 4.8 Lepakkomieheen tai Flow festivaalin Open Sourse Stagelle perjantaina 10.8 klo 17.00. Eikä mitään ole enää tehtävissä, olet kaapattu, osa invaasiota.

1 kommentti:

  1. kosminen vedenalaismatka:
    http://straktobeam.tumblr.com/20kleagues

    VastaaPoista