Sivut

23.10.10

Itken

Lintunen kävi moikkaa
En haluis olla mikään itkupilli mut.

Indiepäisään jo kertoi, että olemme saaneet nauttia hyvästä keikkatarjonnasta täällä eteläisessä maamme pääkaupungissa. Totta. Mutta emme niin hyvästä kuin rakkaat länsinaapurimme. Suomessa ole käynyt vähään aikaan mitään henk. koht. must see bändejä Ducktailisia lukuunottamatta.

Eli mm. nämä artistit keikkailevat lahden toisella puolella vielä loppuvuonna.

No Age, Abe Vigoda, Xiu Xiu, Zola Jesus, Former Ghosts, Beach House, Beach Fossils, Holy Fuck, Wavves, Crystal Castles, Women, Small Black, Best Coast....

Jokainen voi omassa päässään miettiä miltä kyseinen lista näyttää. Omasta mielestäni aivan helvetin hyvältä. Olisin iloinen, jos näistä edes joku tulisi käymään Suomessa. Onko kyse huonosta tuurista? Eikö kukaan pyydä ja järjestä kyseisiä bändejä tänne? Eivätkö he halua tulla kaukaiseen Suomeen. Ruotsiin on varmasti paljon helpompaa mennä ja Ruotsi on maailmalla tunnetumpi maa. Rinnastetaanko Suomi vielä liiaksi Venäjään? Suomihan voisi olla eksoottisen kiinnostava "itäblokin maa". Minä ei tiedä totuutta, mutta toivottavasti joku tietää ja tekee asialla jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti