Sivut

24.10.10

Lo-fi sunnuntai + leffa

New Jerseystä, kuten on jo tullut todettua, puskee tällä hetkellä paljon hyvää musiikkia, jonka voi helposti niputtaa käsitteen lo-fi alle. Vanhoja tuttujat ovat jo mm. Real Estate, Ducktails, Titus Andronicus, Julian Lynch) Uusia tuttuja on mm. jo maanantaina esittelemäni Big Troubles, Frat Dad, Fluffy Lumbers (kerrassaan herkullinen nimi bändille, jonka sekoitan aina jostain syystä Big Troublesiin. Kaikkien bändien nimi pitäisi olla Fluffy Lumbers). Bändit ilmeisesti jakavat jäseniä ja tuntevat toisiaan. On vaikea pysyä kärryillä. Pääasia on, että musiikki on hyvää.


Adoration - Fluffy Lumbers from Jack Rohman on Vimeo.


Alueella toimii ainakin pari pienempää levy-yhtiötä, jotka julkaisevat kyseisten bändien musiikkia mm. Underwater Peoples ja Olde English Spelling Bee.

 Freak In Nature by underwaterpeoples

Pitchfork.tv esittää ensi perjantaihin asti James Bensonin indie elokuvaa Nothing Yet, jossa aloitteva bändi lähtee kiertueelle. Benson soittaa Frat Dadissa ja esittää elokuvassa pääosaa. Mukana on Frat Dadin toinenkin puolisko ja Fluffy Lumbersin ilmeisesti ainoa jäsen. Jos ei ole parempaa tekemistä ja haluaa nähdä hyvän mielen elokuvan, suosittelen. Soundtrackilla kuullaan mm. edellä mainittuja yhteitä sekä Real Estatea että Julian Lynchia.

Ja tässä olis traileriiiiiiiii.


"Nothing Yet" Trailer from Nothing Yet on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti